iPhone 5

iPhone 5 - Nu extra voordelig geprijsd. Grijp je kans!

Bestel hier de iPhone 5 ZONDER bijbetaling!

Het toestel is extreem scherp geprijsd t.o.v. de concurrentie:

  • Geen bijbetaling
  • Extra lage maandlasten
  • Korting zolang je abonnement loopt!
  • Hi toestellease inclusief SmartCare Basis service (altijd een werkend toestel!)

iPhone 5 kopen

Wil je een iPhone 5 kopen? Kijk dan goed naar de verschillende mogelijkheden. Vergelijk de prijzen met elkaar en zorg ervoor dat je uiteindelijk de meest voordelige optie kiest. Selecteer bijvoorbeeld een online iPhone 5, wacht op een aantrekkelijke aanbieding of schaf de smartphone bij Apple zelf aan. Probeer alles zo goed mogelijk op een rijtje te zetten, om een iPhone 5 te kopen waar je zo min mogelijk voor betaalt, terwijl je aan de andere kant de meest geavanceerde mobiele telefoon van dit moment aan kunt schaffen.

Online iPhone 5 kopen

Je kunt allereerst online een iPhone 5 kopen, zoals bij Apple als bij een aantal andere aanbieders. Het grote voordeel van de online aanschaf is dat je er de deur niet voor uit hoeft, waardoor je er zo min mogelijk omkijken naar hebt. Het is uiteraard verstandig om zelf eerst een keer de Apple Store of een andere telecomwinkel binnen te stappen. Probeer de mobiele telefoon even uit, of neem deze in ieder geval een keer in je hand. Vervolgens kun je online de iPhone 5 kopen, zodat je er een scherpe prijs voor betaalt.

iPhone 5 kopen met abonnement

Wil je de iPhone 5 kopen met abonnement? Zorg er dan voor dat je de prijzen per maand optelt bij de prijs die je los voor het toestel dient te betalen. In een aantal gevallen is het toestel gratis, maar in de meeste gevallen brengt men je er iets voor in rekening. Vermenigvuldig het bedrag per maand met het aantal maanden van je contract, tel daar de losse aanschafprijs bij op en deel het geheel door het aantal maanden van je contract. Je komt dan uit op de prijs per maand. Je kunt op die manier een iPhone 5 kopen met abonnement, zonder dat je daar teveel voor betaalt.

Losse iPhone 5 kopen

Je kunt daarnaast een losse iPhone 5 kopen, zodat je vervolgens zelf een abonnement af kunt sluiten, of je prepaid kunt gaan bellen. Je hebt op die manier bijvoorbeeld de mogelijkheid om een sim only abonnement te kiezen, zodat je zo min mogelijk kosten maakt. Houd er rekening mee dat je met een regulier abonnement ook betaalt voor het toestel. Ga je een losse iPhone 5 kopen en schrik je van de kosten? Bedenk je dan goed dat de prijs per maand hierdoor waarschijnlijk een stuk lager uit zal vallen.

Goedkope iPhone 5

Wil je een goedkope iPhone 5 kopen? Dan is het verstandig om de verschillende mogelijkheden goed op een rij te zetten. Bereken de kosten van een iPhone 5 met een abonnement en vergelijk die bijvoorbeeld met die van een los toestel en een sim only abonnement. Wanneer je alles goed op een rij hebt kun je kiezen voor de goedkoopste optie, of een mooie aanbieding bij een van de providers. Zo kun je een goedkope iPhone 5 kopen en zorg jij ervoor dat je binnenkort een prachtig modern toestel in handen hebt, dat van alle markten thuis is.

De nieuwe iPhone 5

Voor een echte Apple fan is de iPhone 5 een lust voor het oog. Voor wie de iPhone 4 de kers op de taart was kan zich nu helemaal verheugen. Met het nieuwe ontwerp, de grotere display, supersnel internet en voorzien van een krachtige a6 chip is de iPhone 5 zeker een verbetering op de voorgangers. En we hadden eigenlijk ook niet anders verwacht (of mogen verwachten).

Het is inmiddels mogelijk om zonder problemen de nieuwe iPhone te bestellen. Dit was in de eerste weken wel anders, er was een heuse stormloop op de nieuwe toestellen waardoor het enkele weken niet meer mogelijk was om een van Apple's nieuwste trots modellen in handen te krijgen. Dat probleem is inmiddels verholpen. Voor wie er nu aan toe is om de iPhone 5 eindelijk te bestellen kan dat.

iPhone 5 en Hi.nl

Tegenwoordig is het bij veel mobiele telecom aanbieders het geval dat je een extra bedrag moet betalen bij een nieuw toestel. Dit is de zogeheten "bijbetaling" Dit kan in het geval van de iPhone 5 wel oplopen tot 200,00,- bijbetaling. Op deze manier is het natuurlijk wat minder aantrekkelijk geworden om een abonnement op dit toestel te nemen.

Bij Hi.nl is bijbetaling niet nodig en mag je die 200.00,- lekker in je zak houden!

Nog niet overtuigd? Bekijk de iPhone 5 nog even..