Gratis iPad bij Telefoon

Een gratis iPad of gratis Tablet bij een telefoonabonnement? Het kan! Bekijk hieronder snel welke fantastische deals u kunt maken bij het afsluiten van een nieuw abonnement. De deals met de meeste sterren zijn volgens ons het aantrekkelijkst.

Gratis iPad Aanbiedingen

Alle iPad acties staan gesorteerd op aantal sterren, 5 sterren zijn de beste acties! Hieronder staan alle Gratis iPad acties bij Telefoon.

Gratis iPad

Castle Telecom

Gratis iPad aanbieding bij Castle Telecom. Bij Castle Telecom krijg je een Gratis iPad bij een abonnement. Ben je toe aan een nieuw mobiel abonnement en wil je er een Gratis iPad bij? Dan zijn de volgende aanbiedingen wat voor jou!

Gratis iPad bij abonnement 4e generatie + Apple iPhone 4S i.c.m een 2 jarig Tele-2 abonnement voor € 33,- per maand!

Meer informatie over deze aanbieding »

- Gratis iPad 4 bij abonnement + Sony Xperia Z1 i.c.m een 2 jarig Vodafone abonnement.

Meer informatie over deze aanbieding »

Gratis Tablet Aanbiedingen

U ontvangt bij onderstaande acties een gratis tablet, dit kunnen hele verschillende tablets zijn, waardoor u soms een tablet krijgt dat vergelijkbaar is met een iPad. Bekijk hieronder snel alle aanbiedingen in de categorie Telefoon.

Er zijn in de categorie Telefoon geen acties gevonden. Wellicht is een Gratis iPad iets voor u?

Deze website heeft geen banden met de merken (zoals apple, samsung etc) die op deze website vertoond worden. Wij verkopen zelf geen producten maar zijn een informatieve website.