Gratis iPad bij Internet

Bij een internetabonnement krijgt u tegenwoordig vaak korting. Natuurlijk wilt u daar de beste deal uit slepen. Om u te helpen alle deals te vinden waarbij u een gratis ipad of tablet krijgt hebben we deze voor u verzameld in een eenvoudig overzicht.

Hieronder ziet u alle internet aanbiedingen met een gratis ipad of een gratis tablet cadeau.

Gratis iPad Aanbiedingen

Alle iPad acties staan gesorteerd op aantal sterren, 5 sterren zijn de beste acties! Hieronder staan alle Gratis iPad acties bij Internet.

Er zijn in de categorie Internet geen acties gevonden. Wellicht is een Gratis Tablet iets voor u?

Gratis Tablet Aanbiedingen

U ontvangt bij onderstaande acties een gratis tablet, dit kunnen hele verschillende tablets zijn, waardoor u soms een tablet krijgt dat vergelijkbaar is met een iPad. Bekijk hieronder snel alle aanbiedingen in de categorie Internet.

Gratis Tablet

Ziggo

Galaxy Tab3!

Ontvang een prachtig cadeau als u nu overstapt op alles-in-een van Ziggo. Internet, televisie en telefoon voor slechts 43,95 euro per maand. En dan die gratis tablet cadeau! Dat is toch een aanbieding die u eigenlijk niet kunt laten liggen? Stap snel over, want de actie duurt niet lang meer!

Meer informatie over deze aanbieding »
Gratis Tablet

Online.nl

Galaxy Tab3 gratis

Online.nl is onderdeel van T-Mobile en heeft op dit moment het voordeligste Alles-in-1 pakket! Bij deze actie krijg je een Samsung Galaxy Tab 3 (7.0) Gratis cadeau! De Tablet is trouwens ook in combinatie met het Alles-in-1 pakket.

Al voorzien van internet? Gratis overstappen + Gratis Samsung Tablet!

Alles-in-1 pakket € 39,95,- p/m tijdelijk inclusief Gratis Samsung tablet t.w.v € 249,-

Meer informatie over deze aanbieding »
Gratis Tablet

InternetDealer

Internetdealer is een nieuw internet vergelijk bedrijf dat de goedkoopste internetdeals in uw postcode weet te vinden. Als u de vergelijking maakt en blijkt dat u goedkoper uit bent kunt u direct overstappen en een cadeau uitzoeken, zoals een Gratis Tablet!

Meer informatie over deze aanbieding »

Deze website heeft geen banden met de merken (zoals apple, samsung etc) die op deze website vertoond worden. Wij verkopen zelf geen producten maar zijn een informatieve website.